Szálláslehetőség

 

Tisztelt Érdeklődők!

Budapesti Egyesített Középiskolai Kollégiumban a hétvégi és a tanítási szüneti időszakokban van arra lehetőség, hogy a Budapestre látogató csoportok megszállhassanak.

1149 Budapest, Mogyoródi út. 19., valamint a 1149 Budapest, Mogyoródi út. 21. szám alatt található épületeinkbe az alábbi feltételek mellett foglalhatnak szállást.

A tanítási év időszaka alatt kizárólag hétvégén (péntek és szombat éjszakákra) áll módunkban szállást biztosítani az érdeklődőknek, a tanítási szünetek ideje alatt ettől eltérő időszakban is lehetőség van szállásfoglalásra. Előzetes egyeztetést követően igényelhetnek szállást pl. sportversenyekre, osztálykirándulásra, egyéb rendezvényekre érkező csoportok.

Vendégeink elhelyezése 4 ágyas szobákban történik.

Szállás megrendelése:

Kérem, alaposan olvassa át az alábbi tájékoztatást az esetleges félreértések elkerülése érdekében. Tájékoztatom, hogy egy héten belül nem áll módunkban foglalást befogadni. 

Írásban (e-mailben) szükséges jelezni a szállásfoglalás tervezett időpontját, időtartamát, a szállóvendégek létszámát, a nemek arányát, a kapcsolattartó minőségét és elérhetőségét a kollegiumszallas@gmail.com e-mail címre.

Minden esetben visszajelzünk. Amennyiben tudjuk fogadni a csoportot, kiküldjük a szerződés előkészítéséhez szükséges nyomtatványokat a kollégium vendégekre is vonatkozó Házirendjével, és minden egyéb tájékoztatóval együtt. 

Étkezést is igénybe vehetnek szállóvendégeink. Ilyen irányú igényeiket is jelezzék időben, mert a kollégiumtól független szolgáltató biztosítja az ellátást, közvetlenül velük kell egyeztetni ez ügyben. 

Érkezés előtti héten van még lehetőség létszámok pontosítására, ha szükséges. A szerződésben meghatározott létszámtól eltérni kizárólag létszámcsökkenés esetén van lehetőség. 

A szállásdíj kiegyenlítése kizárólag átutalással történhet, a vendégek távozását követően készül a számla.

Kérdéseikkel keressenek bennünket az alábbi elérhetőségeinken:

Tel: 06-1/606-7126; 
e-mail: kollegiumszallas@gmail.com